Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Novus απαντά στον Κακό Λύκο.

@ Στο χθεσινό μας κείμενο με τον τίτλο "Προϊοντική Δημοκρατία" απάντησε με ένα σχόλιό του ο (τελικά τακτικότατος όπως όλα δείχνουν) αναγνώστης μας και Γενικός Συντονιστής του Dpgr Novus και επειδή εμείς, σε αντίθεση με κάποιους άλλους διαδικτυακούς χώρους, (ονόματα δε λέμε-οικογένειες δε θίγουμε), τιμούμε την αντίθετη άποψη, φιλοξενούμε το σχόλιό του αυτό ως κύριο άρθρο ώστε να τύχει ακόμη μεγαλύτερης αναγνωσιμότητος. (με ό,τι αυτό μπορεί και να σημαίνει).



Novus :
"Και γράμματα γνωρίζουμε ! (αναλφάβητες πουτανίτσες μου)". (η φράση αυτή είναι παράθεση από το χθεσινό κείμενο "Προϊοντική Δημοκρατία").

Γράμματα γνωρίζεις αλλά πάντα παρουσιάζεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλος λαϊκιστής είσαι και πόσο "αδίστακτος" όταν δεν γίνονται όλα όπως τα θέλεις εσύ.

Μάθε λοιπόν δημόσια φίλτατε ότι στο site που κοροϊδεύεις πάρα πολλά μέλη ζητούσαν επίμονα τον αποκλεισμό σου και θεωρούσαν πως είσαι το χαϊδεμένο παιδί αυτών που τώρα χλευάζεις. Οι οποίοι σε στήριξαν και σε υπερασπίστηκαν με το παραπάνω.

Κι όταν αποκλείστηκες μου δήλωσες πως δεν θα ξαναγυρίσεις γιατί "αρκετά σε εκμεταλλευτήκαμε", γιατί τότε γύρισες? Για να μοιράζεις όψιμες αρνητικές?

Πες στον κόσμο και στη διάλεξη σου περί προϊοντικής δημοκρατίας πως έτσι θέλεις να τα λές εσύ: "Το μαγαζί είναι μάπα αλλά (σου λένε) άμα δεν σου αρέσει στρίβε".

Η πραγματικότητα είναι πως το μαγαζί δεν δέχεται λειτουργεί και να προσαρμόζεται στα δικά σου γούστα (ποιος νομίζεις ότι είσαι?), υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι "θαμώνες" που τους αρέσει (και ξέρεις ότι ποσώς μας ενδιαφέρει εάν μείνουμε πέντε και φύγουν οι δέκα), αλλά βλέπεις με την πρεμούρα σου να είσαι διαρκώς στο επίκεντρο ενοχλείς, κάνεις πολύ θόρυβο. Και στο είπαν κατ' επανάληψη, αλλά εσύ τα δικά σου...

Έ, κάποτε σε πέταξαν έξω. Κι εσύ ξαναγύρισες (ενώ δήλωσες το αντίθετο). Αφού δεν το γουστάρεις, σε χαλάει, γιατί ξαναγύρισες, για να το βελτιώσεις ή για να "εκδικηθείς"? 

Πήγαινε τώρα να γράψεις κανένα ακόμα κείμενο (σάτιρα το λες εσύ) και να κοροϊδέψεις τον Νόβους γιατί είπε στους νέους να μη γίνουνε σαν εμένα κι εσένα. Έχει τηλεθέαση το ξεκατίνιασμα και το κουτσομπολιό Παύλο και τη γουστάρεις πολύ τη γαμημένη την τηλεθέαση.


23 Νοεμβρίου 2010 8:40 μ.μ

4 σχόλια:

  1. Ολα για την πουτανα την τηλεθεαση γινονται. Αρκει να δεις ποσοι δεικτες υπαρχουν στο καζαν ντιπι και θα το διαπιστωσεις. Και μετα σου λεει ας μεινουμε και πεντε. Εσυ μπορει να λες πως δεν σε νοιαζει να μεινουνε και δυο. Αυτους τους αμοιρους του ρωτας ομως αν θελουν να ειναι τρεις και ο κουκος; Και ο κουκος μη και εκφρασει καποια διαφορετικη αποψη.. Μηπως να το μετονομασετε σε ego.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιταξε ενα ανεκδοτο που θυμηθηκα..
    ηταν ο ιερεας λεει στον γυναικονιτη και ο καντηλαναφτης στο ιερο. φωναζει ο παπας.. ''βρε συ, το λαδι συνεχεια λειπει απ τα καντηλια'' η απαντηση.. ''δεν σ ακουω πατερ μου''
    ''δεν ακους? ελα εσυ πανω κι εγω κατω να δω ποσο ακους’’
    αλλαζουν θεση και λεει ο ιερεας. ''πες κατι ρε, οτιδηποτε''..
    ''πατερ μου μηπως ξερεις ποιος πηγαινει με την γυναικα του καντηλαναφτη?''
    ...
    ''εχεις δικιο τεκνο μου, δεν ακουγεται καλα απο κει πανω..''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "κρίση" χτύπησε και την τέχνη και τους ταγούς της.
    Παιδιά ξυπνήστε, τινάξτε το κεφάλι σας, γιατί δεν μας βλέπω καλά.
    Ψυχραιμία μάγκες, δεν είναι καιρός για αντεγκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διχαστηκα ξαφνικα γιατι δεν μπορω να ξεχωρισω αν η τηλεθεαση ειναι αναβαθμισμενη δημοσιοτητα 5 λεπτων ή το αντιστροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή