Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η κακή νοικοκυρά φέρνει σπίτι τον παρά.

@ Αν μούλεγε κάποιος πως η ιδανική γυναίκα είναι αυτή που δεν ξέρει να μαγειρεύει τίποτε εκτός από αυγά τηγανιτά, που είναι ανοικοκύρευτη και αφήνει τα τεντζερέδια άπλυτα πάνω στο τραπέζι, που έχει τσακωθεί με το ξυραφάκι της και που δεν έχει να βάλει βρακί στον κώλο της, δεν θα το πίστευα - σε τί να σας ορκιστώ, αν σας λέω ψέματα να μην σώσω να ξαναδώ τον Κακλαμάνη δήμαρχο.

Κι' όμως, αυτή είναι η γυναίκα που μπορεί να φέρει τα λεφτά στο σπίτι και όχι εσύ που σαν υστερικιά όλη τη μέρα μου είσαι με τα tide και τα ξεσκονόπανα στα χέρια. Πάρτο χαμπάρι βρε ζώον και με τα χέρια δεν καταφέρνεις σήμερις τίποτα, ό,τι κάνεις με τα πόδια πρέπει να το κάνεις και μάλιστα με τα πόδια ορθάνοιχτα. Κοίτα τώρα ανεπρόκοπη πώς χάσαμε τις 3.000 λίρες, μόνο και μόνο επειδή εσύ δε γουστάρεις να βλέπεις τα πιάτα στο νεροχύτη να γίνονται στίβα.

Μας το έφαγε το έπαθλο ο Panayoτάκης αγάπη μου-μας το έφαγε με ένα κωλοσαγανάκι που δεν ήταν καν αντικολλητικό, κι ανάθεμα την ώρα που σου πήρα την πανάκριβη σειρά της Fissler και εκείνα τα τιγρέ Victoria Secret κυλοτάκια γιά να ζηλεύουν οι φίλες σου που ψωνίζουν βρακιά από τα κινέζικα.

Και μη σε ξαναδώ να πλησιάζεις το νεροχύτη γιατί θα σου κόψω τα πόδια ! Ή μάλλον τα χέρια. Τα πόδια σου χρειάζονται. (Γιά να έχεις τρόπο να φύγεις όταν καταλάβεις πως σε πούλησα).

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχνάς Κακέ μου Λύκε ότι το βραβείο αυτό έχει επίσης προέλθει από το πάντρεμα Αγγλικής και Ελληνικής κου...ζίνας. Αγγλικό τυρί (cheddar) μαγειρεμένο με Ελληνικό τρόπο (σαγανάκι). Νομίζω η επόμενη κίνηση του φωτογράφου είναι η συμμετοχή του στο master chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή