Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Χριστός Ανέστη και Ευτυχές και Αίσιον τον Νέον Έπος !

@ Στο νεκροκρέβατό του βαριανασαίνει πιά το 2010 και μεις από πάνω του να πατάμε τάχαμου-δήθεν κατά λάθος το οξυγόνο του εσχατόγερου, περιμένοντας το μοιραίο. 

@ Το μοιραίο το δικό του ή το μοιραίο το δικό μας, ένας θεός μόνο ξέρει κι αυτός δεν μας το λέει, έτσι γιά να έχει δηλαδή σασπένς η κιτς σαπουνόπερα της πουτάνας της ζωής μας που στο ακριβώς παραδίπλα κρεβάτι και με τα σκέλια ορθάνοιχτα ουρλιάζει προσπαθώντας να γεννοβολλήσει το αγνώστου πατρός μογγολάκι της. 

@ Σκίζω το σεντόνι του καραγκιόζ-μπερντέ στα δύο, το μισό σάβανο το άλλο μισό πάνα γιά να τυλίξω το μούλικο και μιξάρω τον επιθανάτιο ρόγχο με το κλάμα του μυξιάρικου γιά να τον ανεβάσω στο youtube. 

@ Να σας ζήσει μαντάμ το μόγγολο-να σας ζήσει και να γίνει καλός χριστιανός και καλός πολίτης χρήσιμος στην κοινωνία, κάτι δηλαδή μεταξύ καθυστερημένου μπάτσου και γλοιώδους συντονιστού ένα πράμα. 

@ Και δεν γεννηθήκαμε χθές μαντάμ, ξέρουμε τί μας επιφυλάσσει και αυτό το "Ευτυχές και Αίσιον Νέον Έτος", με φόρους και νικηφόρους, με αρριβίστες και με φασίστες και με κάθε λογής αξιοπρεπείς και ψυχοπαθείς ανοργασμικές καριολίτσες θα πορευτούμε και φέτος, να οριοθετούν τα νέα ήθη και έθιμα του τόπου μας και να μας μαθαίνουν το νέο συντακτικό της ψυχής μας.

@ Θέλει "αρετήν και τόλμην" το πράμα, δηλαδή θέλει αρχίδια κατά το κοινώς λεγόμενον, κι αν ο Κάλβος δεν φοβόταν το ban έτσι θα τόγραφε. 

@ Και μιά και τόφερε η κουβέντα "πάλαι ποτέ φίλε" και όπως λέει και ο ποιητής, έρχονται στιγμές που πρέπει να αποφασίσεις, "με ποιούς θα πάς και ποιούς θα αφήσεις", και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δε γίνεται, στο λέω εγώ η Λεμονιά πούκανα χίλια προξενιά.

@ Και επειδή όπως άλλοι σιχαίνονται τις αντσούγες εγώ σιχαίνομαι το ψέμα, πρέπει να σας ανακοινώσω πως πολύ σύντομα (μέσα στις επόμενες ώρες δηλαδή), όλοι εμείς που μέσα σε μιά νύχτα διαγραφήκαμε χωρίς κανένα απολύτως λόγο και μόνο επειδή απλώς κάποιοι έτσι γούσταραν, θα επανέλθουμε με νέους λογαριασμούς γιά το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. 

@ Εγώ θα επιστρέψω ως "Λάουρα", εικοσιπεντάχρονη ξανθιά "ανοιχτή καρδιά" και ...ανοιχτή και γενικώς που "λατρεύει τη φωτογραφία και τα ταξίδια με ευκατάστατους κυρίους", ο Μήτσος θα υποδυθεί την "Μυρτώ", παχύσαρκη λεσβία από τα Εξάρχεια και φαν της τζαζ και του Μιχάλη Μενιδιάτη, o dumas θα παίξει την "prodomenianemoni", σαρανταπεντάρα και άνεργη αρχιτεκτόνισσα που μόλις την παράτησε ο άντρας της γιά ένα φορτηγατζή από τη Λαμία, η exile με το ψευδώνυμο  "panathemasevarkiza" στον ρόλο μιάς τραβεστί από τα Μέγαρα με επιρροές από Σαρτρ και Ψωμιάδη και ο γιόννεκ με τη σατανική ιδέα να το αλλάξει σε "γιώννεκ" έτσι ώστε να μην τον καταλάβει κανείς. 

@ Τρελό μας καρναβάλι καλώς ήρθες και πάλι και το εορταστικό πρόγραμμα θα κλείσει με περιφορά του επιταφίου και εικοσαμελές μπαλέτο του Φώτη Mεταξόπουλου ενώ ο "πάλαι ποτέ" θα καταπίνει φαρμάκια, σπαθιά και μπλάκ εν ντέκερ μπας και στραβωθεί και μπεί και κάνας μουστερής πούχει ρημάξει το μαγαζί. 

@ Γλέντι-κέφι-χορός μέχρι πρωίας !

@ (Αρκεί να μην γράφετε γκρίνγκλις και εκνευρίζεται και η θεία Πηνελόπη. Θυμάστε όλοι νομίζω το περίφημο "don't call me stupid" από την ταινία "Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα").

@ Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο χαμόγελο του συντονιστού.

@ Ραντεβού λοιπόν αύριο στο πρωτοχρονιάτικο χορεβεγιόν του Dpgr γιά να υποδεχθούμε το νέο μωρό και να βγάλουμε όλοι μαζί και μιά οικογενειακή φωτογραφία. Την φωτογραφία της επόμενης εβδομάδας. (Της Μεγάλης). 


21 σχόλια:

  1. το να μην μιλαμε για μια φωτογραφικη κοινοτητα που περασαμε ομορφες στιγμες εκει μεσα με ενταση κατα βαση φωτογραφικη, δεν μπορω να το καταλαβω.
    σιγα μην μασησω την λογικη ''αφου σε διωξαμε ρε, γιατι ασχολεισαι?'' μπα? γιατι σας βολευει? :-)
    εμενα με βολευουν άλλα. να δειχνω τα κακαδια που κρεμονται απ την μυτη σας. για σας δηλαδη παλι φροντιζω..

    http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=42800.msg644964#msg644964
    γρηγορη απαντηση στην προσφατη τοποθετηση του pachinko που μιλαει για εγωισμο. παντα προτιμουσα τις φτωχες μικρες παραγκες απο τις παραγκες που θυμιζουν παραγκες ελληνικου ποδοσφαιρου. ρε συ σε ταισα, πως πας και με σφυριζεις. Εκει να δεις μοιρασια εγωισμου..

    http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=42559.msg644461#msg644461
    δεν ειναι λεπτομερεια αυτο. ειναι νοοτροπια ηγετικη που εκφραζει την ομαδα. τι ειπες ρε μεγαλε? για διαφορετικους λογους.. αφου το λες εσυ, ετσι θα είναι. παω να το μεταφρασω.. (και οταν μπαινει καποιος να πει ενα απλο ''μ'αρεσει'' συσσωμη η ομαδα πανω του.)

    τα παραδειγματα νοοτροπιας πολλα και δεν εχουν τελος.
    ας παω στο βασικο, διαγραφες. μπορουμε να σβηνουμε φωτογραφιες και σχολια αλλων, ''εμεις'' αλλα οταν σβηνει ο ιδιος ο φωτογραφος τα δικα του, θυμωνουμε λεει..
    αμ το αλλο? θυμαμαι περυσι οτι (νομιζα) τελειωσαν οι οριστικες διαγραφες. αμ δε που τελειωσαν.. κρυφα και πονηρα χωρις φανερη ''θεση'' (απετυχε το συστημα, τι να κανουμε) υπαρχου,ν αναιρωντας ο,τι ισχυει εως τωρα φανερα.
    ξερεις πως το μεταφραζω αυτό το οριστικο? δεν θελω να σε ξαναδω μπροστα μου, ουτε αυριο ουτε σε εναν χρονο ουτε ποτέ.

    δεν θα παραστω στην εκδηλωση λυκε(ισως ο saint john στην θεση μου, που φαινεται πηρε κι αυτος τον δικο του δρομο). Να μου στειλεις φωτογραφιες.

    θα αλλαξουν πολλα λυκε το ειδα στο ονειρο μου. ο ντοκτορ λεει θα ασχοληθει επιτελους μονο με την δουλεια του κομπιουτερα που ξερει να την κανει σωστα. θα διωξει(παλι λεει το ονειρο)κατι ανυπαρκτους μοντερειτορς που δεν ξερω αν ειναι και υπαρκτοι κι ολας, και που ειναι μονο για θετικες-αρνητικες με το κιλο, καθως επισης τις στιγμες της ψηφοφοριας διαγραφης, που ειναι και η καλυτερη τους. Ο,τι πει το αφεντικο. λεει επισης το ονειρο, οτι το ντι πι θα γινει δυνατο, δυνατοτερο και απο το magnum (γιατι ονειρο ειναι, τι στο καλο, οτι θελει λεει)και θα γυρισουμε ολοι λεει με ο,τι ονομα θελουμε για να συνεχισουμε να τσακωνομαστε και να μοιραζομαστε νεα πραγματα και οχι αραχνιασμενες σκεψεις και φωτογραφιες.

    και μετα ξυπνησα. και ειπα. καλο το ονειρο μητσο, αλλα θα σε προλαβουν?

    ειμαι ο μητσος,κι εσυ ο λυκος,και ειναι κι αλλοι, που δεν μπορουν να μας διαγραψουν ποτέ.
    δεν γυρναμε πισω, αυτοι να γυρισουν.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 λογια ακομη.
    Είναι τιμη μου να ειμαι αποκλεισμενο μελος από αυτό το dpgr.
    Δεν εχω προβλημα με κανεναν εκει μεσα. Αρκει να μη με αναγκαζουν να τρωω τις αντζουγιες τους.
    Διαφωνω σε πολλα που λες αλλα θαυμαζω τον τροπο που τα λες και είναι αληθινη τροφη για μενα.
    Και τελος, χριστός ανεστη ( κάθε μερα και όχι μονο μια φορα τον χρονο και οποτε θελουν μερικοι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα Λύκε γιατί δε με ανέφερες?
    Δε θα επιστρέψω εγώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγώ καλέ μου κακέ λύκε· Ως τί θα επιστρέψω·
    Ή δεν είμαι καλεσμένος στο ρεβεγιόν σας· Με θέτε ή δε με θέτε· Διότι αν δε με θέτε να το ξέρω.

    Τελικά μεγάλη υπόθεση που απεμπλακήκαμε από εκεί μέσα. Με αυτούς του περίεργους τύπους παραλίγο να σιχαθώ την φωτογραφία. Κάτι ξέρω που δεν πατάω σε εκκλησίες.
    Αμ το άλλο, άρχισα και να αμφισβητώ και τις προθέσεις μου (αυτό βέβαια οφείλουμε πάντα να το κάνουμε αλλά μέχρι ενός σημείου). Λες να είμαι αναρχικό στοιχείο· Βρε μπας και είμαι αντιεξουσιαστής·

    Δεν είναι στραβός ο γυαλός. Ευτυχώς κιόλας που το πήρα είδηση.

    Δε πειράζει. Μακριά και αγαπημένα. Από απόσταση. Τους διαβάζω, τους θαυμάζω, τους κλείνω και φεύγω.

    Ας είναι καλά, μωρέ. Κι οι τρεις και ο κούκος. Καλή χρονιά να έχουνε. Φωτισμένη πάνω από όλα.

    Καλη χρονιά να έχουμε όλοι. Αν και οι ευχές πλέον δεν φτάνουν. Ο Άη Βασίλης δεν υπάρχει. Δεν το μάθατε· Θέλει δουλειά, θέλει ανησυχία, εγρήγορση, αμφισβήτηση, ξεβόλεμα.

    Καλή χρονια καλέ μου Κακέ Λύκε.

    Καλή χρονιά Δημήτρη.

    Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά.

    Καλή χρονιά και στο dpgr που φαίνεται ότι την χρειάζεται περισσότερο από όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=tvLDm8821jQ
    καλη χρονια λυκε.
    αυτο το τραγουδι φωτογραφικα μετραει για μενα.
    να παει να γαμηθει η ''αναγκη'' του magnum.
    ζητω ο ελληνικος κινηματογραφος..
    http://www.youtube.com/watch?v=jrZ0EL1HMeA
    οι αλλοι δεν ξερουν απο εμας.
    ξερουν μονο απο ταρκοφσκι και κατι αλλους. που να ξερουν απο συναισθημα.. κι εμεις τους ακολουθουμε, αλλα αλλου ποναμε.. σε μητροπανο, καζαντζιδη, μαλαμα..
    χριστος δεν θα ανεστη.. αλλα ελπιζω..
    σιγουρα ο χρονος θα μπει και θα περασει. οταν θα ξεμωραθουμε ομως, γεροντες πια, θα σκεφτουμε τι καναμε μεσα στην ασημαντοτητα της μανιερας μας..
    αποτυχαμε ιστορικα και χασαμε την ζωη μας.. σιγουρο, δεν καταφεραμε να πεισουμε το κωλο-μαγκνουμ..
    θα αναπολησουμε τα καθε μογγολακια που ζησαμε.
    κι αυτα σιγουρα δεν φταινε, εμεις τα δημιουργησαμε.και δεν ζησαμε το απλο, την επικοινωνια..

    κτυπα την γροθια πανω στο τραπεζι της επικοινωνιας. μην ακους. επιτελους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στην τελικη γιατι να ακολουθησω τις κρυες μιζεριες τους και οχι τα δικα μου βιωματα?
    για να με δεχτουν? προτιμω τους ντοπιους εχθρους μου. μα την παναγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. # Ο "πόλεμος με το προφανές" μόλις τέλειωσε.

    # Μήπως είναι καιρός ν' αρχίσουμε την "επανάσταση του αυτονόητου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο?
    Ο δεκαπενθήμερος αποκλεισμός,πόσες ημέρες κρατάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην περίπτωση "μας" γιά πάντα.

    Ας πούμε ο δικός μου γιά παράδειγμα, ήταν μηνιαίος και λήγει το 2057 στις τρείς και τέταρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρωτάω γιατί ξαναματααποκλείστικα στις 16/12/10 για 15 ημέρες λέει και ακόμη αποκλεισμένη είμαι η δόλια!
    Μπράβο τους όμως! Οι θεματοφύλακες της φωτογραφίας για άλλη μια φορά την προστάτεψαν από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρέσει εδώ στην Σπίνα λόγκα. Απομονωμένοι, αποκλεισμένοι, αποτελούντες εστίες μόλυνσης. Ετοιμοι να μας γυρίσουν ντοκιμαντέρ.
    Στο κακολύκιο λεπροκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε λες τελικά οι φωτογραφίες μου,να είναι τόσο για .....τα μπάζα?
    Μήπως δηλαδή οι άνθρωποι το κάνουν για εμένα ρε παιδί μου,για να μην προσπαθώ τζάμπα και βερεσέ?
    Μήπως θέλουν να μου περάσουν κάποιο μήνυμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβάται η Ανοιξη την βαρυχειμωνιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με στεναχωρεί να βλέπω ανθρώπους να φωνάζουν για τις κλίκες που "λύνουν και δένουν" σε χώρους που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει η ελευθερία του λόγου και αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να το έχουν πολυκαταλάβει λειτουργούν σαν άλλη μια κλίκα. Παίδες δεν είστε εσείς κι αυτοί. Εγώ βλέπω σκεπτόμενους ανθρώπους εδώ και το χαίρομαι. Χαίρομαι να σας διαβαζω αλλά η στάση που κρατάτε απέναντι στο οποιοδήποτε dpgr σας μοιάζει να σας μεταμορφώνει σε άλλη μια κλίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το blog Γιάννη ανήκει σε μένα και μόνο.
    Και γω δεν είμαι "μαζί" με κανένα, δεν ανήκω σε κανένα και πουθενά.

    Το συγκεκριμένο site στο οποίο αναφέρεσαι με αφορά στον βαθμό που αφορά και οποιονδήποτε σατιρικό συγγραφέα ένα οποιοδήποτε θέμα ως νούμερο επιθεώρησης. Δεν βλέπω κανένα άλλο ενδιαφέρον σε αυτό ως συγγραφέας του συγκεκριμένου blog.

    Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα ευκόλως εννοούμενα μόνο βάρος προσθέτουν σε μια πρόταση και απλά την επιμηκύνουν. Αναφέρθηκα σε μια αίσθηση που έχω διαβάζοντας σχόλια.

    Καλή χρονιά και ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο blog σου Παύλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στρατουδακης.. δεν θελω να ειμαι κλικα οπως το οριζεις.
    πως μπορω να ειμαι ολοι μαζι?
    μην λες μαλακιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιαννη, πραγματι υπαρχει και εδω κλικα. Παρομοια με αυτη που ανηκει ο μικρομεσαιος ελληνας που αντιδρα δικαιως στην μεγαλη αρχηκλικα που εχουν στησει οι 300 συντονιστες και οι αυλικοι τους. Ιδια με αυτη που κατεβαινει στους δρομους και με αυτη που γεννιεται στις πολιτικες συζητησεις και με αυτη που εκφραζεται μεσω της σατυρας και και... Η δραση φερνει αντιδραση και η κλικα, αντικλικες. Τι περιμενες να φερει;
    Χρονια πολλα Γιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν σπούδαζα,ήμασταν μια παρέα 12 ατόμων. Κάποιοι κολλήσαμε πιο πολύ. Ταιριάζανε τα χνώτα μας ρε παιδί μου περισσότερο. Αυτό δε μας εμπόδιζε να περνάμε τέλεια και οι 12 μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο καθενας μας ομαδοποιει τους φοβους του απο κατασκευης και φτιαχνει ομαδες αμυνας, αυτο πως να το αποφυγεις. ( καποιοι βεβαια σε στελνουν επιτηδες σε ομαδες για να ξεμπροστιασουν ταχα τις προθεσεις σου, ισχυει και αυτο )


    ( ασχετο ισως αλλα θα το καταθεσω : καποτε προταθηκε στις εκλογες να υπαρχουν ενιαια ψηφοδελτια με ενδειξη της προελευσης του καθενος, ωστε να μπορεις να ψηφιζεις κατα την αξια που διαπιστωνεις και θελεις βρε αδελφε. η απαντηση ηταν μια μεγαλοπρεπης μουτζα με επιχειρηματα ομαδας με στατιστικα απο ΝΑΣΑ αναμικτα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή