Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο κιμάς κόπτεται απουσία του πελάτου & Μαρία-Μαρία τα μπούτια σου. (Σήμερον δύο έργα-το ένα δώρο)

@ Τώρα που ο Κακός Λύκος απέθανε από το τσεκούρι των ("απ' έξω κι' από μέσα") ξυλοκόπων, κανείς πλέον δεν έχει να φοβάται τίποτα. Μπορούν και πάλι οι μέχρι προκλήσεως αθώες Κοκκινοσκουφίτσες να μαζεύουν ανέμελες λουλουδάκια από το δάσος με τα macroκαλαθάκια τους, μπορεί και πάλι η ατάλαντη γιαγιά να ελπίζει ότι θα ζήση χωρίς πλέον να κινδυνεύει από την κάπως οξεία όραση και όσφρηση ενός Λύκου, μπορούν και οι διάφοροι  κωμικοί αυλικοί και λοιποί πτωχοσυγγενείς να πανηγυρίζουν γιά το ότι δώσανε λίγη χαρά στον αφέντη τους. Όλα πλέον εντάξει αλλά και εν τάξει. Το παραμύθι όμως αυτή τη φορά είχε μιά μικρή (παρ)αλλαγή, προφανώς ο σκηνοθέτης βλέποντας ότι οι ξυλοσχίστες του γράφανε στο πανί πολύ αντιπαθητικοί και αυτό όπως και να το κάνεις διώχνει τον θεατή, είπε να τους φέρει τον ρόλο στο κάπως πιό φινετσάτο και ο Κακός Λύκος να θανατωθεί σε ανύποπτο χρόνο και στη ζούλα και κυρίως μακρυά από την κοινή θέα.

Εκεί λοιπόν που κι αυτός ο βλάξ ο Λύκος καθόταν κι έβλεπε στην ολοκαίνουργια plasma του γιά την νέα παραγωγή  της Filmopolis "Το έτερον ήμισυ", (θα βγεί το Δεκέμβρη σε όλους τους καλούς σινεμάδες-μη το χάσετε-διαφημίζεται και μέσα στις γκαλλερί του dpgr) και ορεγόταν τα λαχταριστά μπουτάκια της Μαρίας Παπουτσάκη, μπήκαν μέσα στην άθλια καλύβα του οι χαρωποί ξυλοσχίστες και τραγουδώντας ελβετικές επιτυχίες των Άλπεων, του κατάφεραν 9 τσεκουριές στην πλάτη αλλά, όπως είπαμε, αυτή τη φορά μακρυά από τα μάτια των τηλεθεατών, άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως "εδώ μέσα μπαίνουν και οι γυναίκες μας και τα παιδιά μας" και δεν μπορούν να βλέπουν τέτοιες σκηνές.

Δεν με πειράζει που γιά άλλη μιά φορά έγινα βορά των ("απ' έξω κι' από μέσα") ξυλοκόπων, άλλωστε αυτή είναι και η μοίρα κάθε Κακού Λύκου που σέβεται τον εαυτό του.(Αλλά και κάθε ξυλοσχίστη που δεν τον σέβεται). Εκείνο που με πειράζει είναι ότι πέθανα πριν προλάβω να βάλω στο στόμα μου ούτε ένα κοψίδι από τα λαχταριστά μπουτάκια της Μαρίας Παπουτσάκη από την νέα ταινία της Filmopolis "Το έτερον ήμισυ".

(ΥΓ : Θα βγεί το Δεκέμβρη σε όλους τους καλούς σινεμάδες-μη το χάσετε-διαφημίζεται και μέσα στις γκαλλερί του dpgr).


5 σχόλια:

  1. Λύκε μου με όλο το θάρρος και αν δε θες μη το δημοσιεύσεις το μήνυμα, δε θα σε παρεξηγήσω. Γιατί σε φύγανε; Γιατί δεν είδα στα τελευταία έστω μηνύματά σου κάτι άξιο μομφής ή κάποια αρνητική, κάτι ένα λόγο κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να απαντησω εγω. πιθανολογω οτι καταλαβαν την ανοδο της ακροαματικοτητας του ντι πι, με την ξεχωριστη αυτονομη υπαρξη του λυκου. εκει μεσα λιγο σφιγμενο τον εκοβα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Κaterina :
    Γιατί αν δεν είσαι καλός στη Φυσική και "καταργήσεις" την Φυσική, παύεις αυτόματα να είσαι κακός στη Φυσική αφού πλέον ...δεν υπάρχει καν "Φυσική".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί στην Ελλάδα πάντα έτσι τους φεύγουνε, αυτούς που φοβούνται (μιας και λένε τα πράγματα με το όνομά τους) Κατερίνα μου, για αυτό φτάσαμε εδώ που έχουμε φτάσει. Δεν νομίζω πως υπάρχει λογική απάντηση και αν ποτέ δοθεί(λογική απάντηση) θα απέχει πολύ από την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιοι είναι αυτοί ρε παιδιά που θα κρίνουν ποιον θα φύγουνε και πότε? οκ είναι οι συντονιστές του φόρουμ...και?
    Γιατί διάλλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με ποια αφορμή?
    Μάλλον επίδειξη ισχύος κάνουν. Αλλά για ποια ισχύ μιλάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή